preskoči na sadržaj

Osnovna škola Majstora Radovana Trogir

Login
Logo škole

Virtualne učionice

Školsko zvono

Centri izvrsnosti

Sigurni internet

Obavijest
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O NASTAVI NA DALJINU
Autor: Virgil Jureškin, 22. 3. 2020.

Dragi učenici i roditelji,

od ponedjeljka, 23. ožujka, krenut ćemo s nastavom po našem rasporedu za učenike viših razreda, a niži razredi i dalje prate tv nastavu te sudjeluju u radu prema naputcima učiteljica u svojim Viber/WhatsApp grupama.

Od ponedjeljka odrađujemo nastavu po našem rasporedu za učenike viših razreda. To znači da morate biti u virtualnim učionicama u vrijeme vašeg sata, sve u jutarnjoj smjeni. Izborna nastava će biti u one dane kad su po rasporedu, ali iza 13:00h. Učitelji će vas izvijestiti o tome. Isto tako, aktivnost se bilježi i izostanke morate opravdati kao da ste u školi.

Učenici razredne nastave trebaju pratiti program HRT 3 u vrijeme kada se prikazuje ili naknadno u iznimnim situacijama na HRTi, odnosno na YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UC2FkzJufULIFv7f2RO-tgjw i prateće radne materijale na mrežnim stranicama Škole za život https://skolazazivot.hr/materijali/ .

Također, komunikacija u virtualnim učionicama mora biti ista kao i u školi. Pedagoške mjere vrijede i za virtualne učionice.

Stručni suradnici knjižničar, psiholog, pedagog i defektolog također su vam na raspolaganju u virtualnim učionicama.

Činjenica je da je sustav u početku imao puno poteškoća, ali na tome se intenzivno radi i vidljivo je poboljšanje. Ako netko ima poteškoća pristupiti učionici u vrijeme nastave, bitno je da se čim prije uključi i odradi zadane zadatke.

Za sve daljnje informacije pratite stranicu Škole, MZO-a te slušajte naputke vaših učitelja. Nadam se da ćemo se što prije vratiti u učionice i da će nam nastava na daljinu proteći što lakše.

Želim svima prije svega puno zdravlja, čuvajte se i ne izlažite nepotrebnom riziku!

Ravnateljica:

Zorana Brodarić, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju