preskoči na sadržaj

Osnovna škola Majstora Radovana Trogir

Login
Logo škole

Virtualne učionice

Školsko zvono

Centri izvrsnosti

Obavijest
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kraj nastavne godine
Autor: Virgil Jureškin, 25. 6. 2020.

Draga djeco,

došli smo do kraja još jedne nastavne godine, godine koja je bila sasvim neobična i vrlo zahtjevna. Stari naši bi rekli „ne ponovilo se“. Nadam se da ćemo na jesen početi novu školsku godinu nasmijani i lišeni problema s kojima se morao suočiti čitav svijet.

Pred vama je ljeto, odmorite se i uživajte uz svoje obitelji i prijatelje. Zaslužili ste odmor i da barem nakratko zaboravite školu uz ljetne radosti.

Želim svim našim osmašima zaželjeti sreću, ne samo pri upisu u željenu srednju školu, već da vas uvijek prati u životu. Prije osam godina u školu ste kročili kao vesela, zaigrana, ali pomalo i prestrašena djeca. Vaše učiteljice, a kasnije i svi predmetni učitelji gledali su kako odrastate; dijelili smo s vama smijeh, suze, rođendane, putovanja i nastupe. S ponosom smo isticali vaše uspjehe i dizali vas kada padnete. Sada ste na kraju jednog puta u kojem je bilo puno lijepih trenutaka, ponekad i nepodopština, ali to je ono što školu čini životnom i svevremenskom. Čekaju vas neki novi hodnici, učionice i izazovi, ali vjerujem da nas nećete zaboraviti. Ponesite sa sobom samo lijepe uspomene, ostanite dobri, znatiželjni i veseli. Sretno!

Ravnateljica:

Zorana Brodarić, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju