preskoči na sadržaj

Osnovna škola Majstora Radovana Trogir

Login
Logo škole

Virtualne učionice

Školsko zvono

Centri izvrsnosti

Sigurni internet

Obavijest
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kraj nastavne godine
Autor: Virgil Jureškin, 25. 6. 2020.

Draga djeco,

došli smo do kraja još jedne nastavne godine, godine koja je bila sasvim neobična i vrlo zahtjevna. Stari naši bi rekli „ne ponovilo se“. Nadam se da ćemo na jesen početi novu školsku godinu nasmijani i lišeni problema s kojima se morao suočiti čitav svijet.

Pred vama je ljeto, odmorite se i uživajte uz svoje obitelji i prijatelje. Zaslužili ste odmor i da barem nakratko zaboravite školu uz ljetne radosti.

Želim svim našim osmašima zaželjeti sreću, ne samo pri upisu u željenu srednju školu, već da vas uvijek prati u životu. Prije osam godina u školu ste kročili kao vesela, zaigrana, ali pomalo i prestrašena djeca. Vaše učiteljice, a kasnije i svi predmetni učitelji gledali su kako odrastate; dijelili smo s vama smijeh, suze, rođendane, putovanja i nastupe. S ponosom smo isticali vaše uspjehe i dizali vas kada padnete. Sada ste na kraju jednog puta u kojem je bilo puno lijepih trenutaka, ponekad i nepodopština, ali to je ono što školu čini životnom i svevremenskom. Čekaju vas neki novi hodnici, učionice i izazovi, ali vjerujem da nas nećete zaboraviti. Ponesite sa sobom samo lijepe uspomene, ostanite dobri, znatiželjni i veseli. Sretno!

Ravnateljica:

Zorana Brodarić, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju