preskoči na sadržaj

Osnovna škola Majstora Radovana Trogir

Login
Logo škole

Virtualne učionice

Školsko zvono

Centri izvrsnosti

Sigurni internet

Obavijest
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Humanitarna izložba “LUT kod Radovana” otvara se 3. svibnja!
Autor: Virgil Jureškin, 29. 4. 2022.

“LUT kod Radovana”, naslov je humanitarnog i zanimljivog izložbenog projekta Likovne udruge Trogir i Osnovne škole Majstora Radovana koji ostvaruju u suradnji s Muzejom grada Trogira.

Ova prodajna izložba humanitarnog karaktera bit će postavljena u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira od 3. do 9. svibnja 2022. godine, a čine ju zanimljivi radovi na kojima su kombinirano radili članovi LUT-a i učenici OŠ Majstora Radovana pod vodstvom nastavnice likovne kulture, Magdalene Kudelik, ujedno i predsjednice LUT-a. Otvaranje izložbe održat će se u utorak, 3. svibnja u 19:30.

Sredstva prikupljena prodajom slika izloženih na zložbi namijenjena su operaciji uha učenice Osnovne škole Majstora Radovana, operaciji za koju je potrebno prikupiti ukupan iznos od 30 000 eura. Dragi sugrađani i prijatelji, vjerujemo da ćete se – kao i uvijek do sada – rado odazvati ovoj humanitarnoj akciji i kupnjom izloženih slika pomoći osiguravanju sredstava za operaciju povratka sluha naše mlade sugrađanke.

 

Radno vrijeme izložbenog postava je od ponedjeljka do petka, ujutro od 9:00 do 12:00 i poslijepodne od 16:00 do 19:00, a subotom ujutro od 9:00 do 12:00 sati.

 

Maja Maljković Zelalija

Muzej grada Trogira

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju